Työssäoppimassa Välkkeellä

19.2.16 9:43

Kuuden viikon työharjoitteluni Välke Ry:llä on loppusuoralla ja lähihoitajaksi valmistuminen pian edessä. Aikani Välkkeellä on mennyt todella nopeasti ja päivät eivät ole koskaan olleet samanlaisia. Pidän Välkkeellä siitä, että siellä mennään kävijöiden ehdoilla. Ei tehdä aikataulutettua viikko-ohjelmaa vaan tehdään asioita sen mukaan, mikä ihmisiä kiinnostaa.

Heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien minut otettiin lämpimästi vastaan mukaan Välkkeen toimintaan. Tunsin olevani kuin kotona ja minusta on ollut erityisen hienoa se, miten hyvin ihmiset tulevat keskenään juttuun, erilaisista elämäntarinoista tai kulttuureista huolimatta. Kävijöiden erilaisuus on myös ammatillisessa mielessä rikkaus ja minusta on mielenkiintoista ollut tutustua uusiin ihmisiin. Täällä puhutaan paljon ja vaihdetaan välillä kiivaastikin mielipiteitä mutta ihan yhtä hyvin täällä osataan myös kuunnella muita.

Kiitos kaikille Välkkeen ihmisille yhteisestä ajasta ja hyvästä työilmapiiristä! Tästä on hyvä lähteä jatkamaan kohti uusia seikkailuja!

Outokummun mielenterveysyhdistys Välke ry
Kummunkatu 6, 2 krs.
PL 37
83501 Outokumpu

petri@valkery.fi
nuoret@valkery.fi
050 363 5534

Mielenterveyden keskusliitto RAY tukee Leader Opintokeskus Sivis