Välke ry

Ajankohtaista

Runsaasti yhdistyksen jäseniä sisätiloissa, jossa on vihreä takaseinä.

Tervetuloa Outokummun Mielenterveysyhdistys Välke ry:n ajankohtaisten asioiden ja uutisten sivulle! Tällä sivulla päivitämme yhdistyksemme ajankohtaisia asioita ja tapahtumia. Julkaisuissa voi olla linkkejä, joissa kerrotaan aiheesta laajemmin.

Etsitkö lisätietoja tapahtumistamme? Tapahtumakalenteriimme pääset tästä!


Sarjakuvia Välkkeen toiminnasta

Kuva-artesaani ja taiteilija Marika Mäkkeli on luonut sarjakuvia Välkkeen jokapäiväisistä kommelluksista.

Sarjakuvia pääsee katsomaan täältä.

Kesän aukioloajat

Välkkeen digineuvonta palvelee normaalisti koko kesän ajan!

Tiistaisin ja torstaisin klo 9-14 autamme kaikissa digitaalisissa ongelmissa, kuten puhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin liittyvissä asioissa. Meiltä voit kysyä mitä tahansa.

Muina aikoina olemme suljettuna.

Olet tervetullut!


Välkkeen lehti: Outo Välläys 2024 on luettavissa!

Julkaistu 28.3.2024

Välkkeen oma lehti, Outo Välläys, on jälleen julkaistu! Lehti sai ensijulkaisunsa vuonna 1994. Vuoden 2024 Outo Välläyksen päätoimittaja on Sonja Parviainen. Lehdessä on sisältöä Välkkeen kuulumisista ja toiminnoista sekä paljon muuta käsitöistä, kirjallisuudesta ja elämästä.

Lue vuoden 2024 Outo Välläys tästä.

Lehti on luettavissa myös Välkkeen tiloissa.


Digineuvonta laajentuu Outokummussa

Julkaistu 27.3.2024

Välkkeen tutuksi tulleiden Digitiistaiden lisäksi heti huhtikuusta alkaen on myös Digitorstai. Kasvaneen kävijämäärän ansioista pystymme tarjoamaan neuvontaa nyt kahtena päivänä viikossa.

Kiitämme kaikkia kävijöitämme! Tervetuloa kysymään mitä tahansa puhelimiin, tietokoneisiin ja digitaalisuuteen liittyvää joka tiistai ja torstai klo 9-14. Neuvontaa tehdään osoitteessa Sänkinotkonkatu 6. Sisäänkäynti takapihan kautta.


Uusi WhatsApp-ryhmä Välkkeen jäsenille

Julkaistu 4.3.2024

Haluaisitko tutustua muihin Välkkeen jäseniin ja saada samalla uusimman tiedon Välkkeen toiminnoista heti? Liity mukaan Välkkeen jäsenille tarkoitettuun WhatsApp-ryhmään! Ryhmään pääsee ainoastaan kutsulla.

Ota yhteyttä WhatsApp-ryhmään liittymisestä.


Haluatko oppia tunnistamaan erilaisia huijauksia?

Julkaistu 29.11.2023.

Järjestämme DigiäNYT! -hankkeen myötä 2-3 tunnin mittaisia luentotyylisiä tapahtumia, joissa käymme läpi erilaisia netissä, digissä ja jopa ovellasi tapahtuvista huijauksista. Tunneille tehdään noin 4 hengen ryhmiä, joissa keskustellaan yhdessä eri huijauksista ja niiden välttämisestä kouluttajan kanssa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!


Digineuvontaa Polvijärvellä

Julkaistu 14.11.2023.

Piänkiäntäjät ry ovat Välkkeen DigiäNYT! -hankkeen tukemana aloittaneet digineuvonnan tarjoamisen Tuliaistuvalla Polvijärvellä. Digineuvontaa tarjotaan maanantaista torstaihin klo 10-15.

Tutustu Piänkiäntäjien toimintaan täällä.


Tervetuloa uudistetulle verkkosivustollemme!

Julkaistu 28.8.2023.

Jos luet tätä ajankohtaista julkaisua, olet löytänyt uudet verkkosivumme. Kesän aikana uudistimme verkkosivustomme täysin. Sivusto on nyt uudella alustalla ja toimii rutkasti nopeammin verrattuna edelliseen sivustoomme. Toivottavasti viihdyt uudella sivustolla. Otamme mielellämme vastaan kehittämis- ja muutosehdotuksia.

Lähetä meille palautetta uusista verkkosivuista.