Välke ry

Ajankohtaista

Runsaasti yhdistyksen jäseniä sisätiloissa, jossa on vihreä takaseinä.

Tervetuloa Outokummun Mielenterveysyhdistys Välke ry:n ajankohtaisten asioiden ja uutisten sivulle! Tällä sivulla päivitämme yhdistyksemme ajankohtaisia asioita ja tapahtumia. Julkaisuissa voi olla linkkejä, joissa kerrotaan aiheesta laajemmin.

Etsitkö lisätietoja tapahtumistamme? Tapahtumakalenteriimme pääset tästä!


Digineuvontaa Polvijärvellä

Julkaistu 14.11.2023.

Piänkiäntäjät ry ovat Välkkeen DigiäNYT! -hankkeen tukemana aloittaneet digineuvonnan tarjoamisen Tuliaistuvalla Polvijärvellä. Digineuvontaa tarjotaan maanantaista torstaihin klo 10-15.

Tutustu Piänkiäntäjien toimintaan täällä.

Ilmaisia tapahtumia ja luentoja Välkkeellä

Julkaistu 25.10.2023.

Tapahtumat ovat jälleen palanneet Välkkeelle! Järjestämme mm. Mielenterveyden keskusliiton luentoja. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, ellei tapahtuman yhteydessä ole toisin mainittu.

Tutustu tuleviin tapahtumiin täällä.


Digineuvontaa torstaisin Liperin kirkonkylällä

Julkaistu 11.10.2023.

Liperin kunta on aloittanut digineuvonnan tarjoamisen Liperin kirkonkylällä. Välke ry:n DigiäNYT! -hanke on mukana Liperin kunnan tarjoaman digineuvonnan tukijoukoissa.

Liperissä digineuvontaa tarjotaan ilman ajanvarausta torstaisin klo 9-13, osoittessa Varolantie 3.

Katso Liperin kunnan digineuvonnan mainos tästä.


Tervetuloa uudistetulle verkkosivustollemme!

Julkaistu 28.8.2023.

Jos luet tätä ajankohtaista julkaisua, olet löytänyt uudet verkkosivumme. Kesän aikana uudistimme verkkosivustomme täysin. Sivusto on nyt uudella alustalla ja toimii rutkasti nopeammin verrattuna edelliseen sivustoomme. Toivottavasti viihdyt uudella sivustolla. Otamme mielellämme vastaan kehittämis- ja muutosehdotuksia.

Lähetä meille palautetta uusista verkkosivuista.


Haluatko oppia tunnistamaan erilaisia huijauksia?

Julkaistu 15.8.2023.

Järjestämme DigiäNYT! -hankkeen myötä 2-3 tunnin mittaisia luentotyylisiä tapahtumia, joissa käymme läpi erilaisia netissä, digissä ja jopa ovellasi tapahtuvista huijauksista. Tunneille tehdään noin 4 hengen ryhmiä, joissa keskustellaan yhdessä eri huijauksista ja niiden välttämisestä kouluttajan kanssa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!


Välkkeen kevätkokous ja kevään 2023 jäsentiedote

Julkaistu 15.4.2023.

Kevään 2023 jäsentiedote on lähetetty sähköpostitse tai postitse yhdistyksen jäsenille. Tiedotteessa kerrotaan mm. uudesta hankkeesta, yhdistyksen tilanteesta sekä tulevasta kevätkokouksesta.


Suositut digitiistait jatkuvat Outokummussa

Julkaistu 20.3.2023.

Digihelppi -hankkeen aikana tutuksi tulleet digineuvontapäivät tiistaisin jatkuvat nyt myös DigiäNYT! -hankkeen aikana vähintään 2025 vuoden loppuun saakka. Digineuvontaa tarjotaan joka tiistai klo 9-14 osoitteessa Sänkinotkonkatu 6. Käynti neuvontatiloihin on rakennusen takana.

Lue lisää digineuvonnasta tästä.


Uusi hanketoiminta on alkanut

Julkaistu 5.3.2023.

Olemme käynnistäneet DigiäNYT! -hankkeen ajalla maaliskuu 2023 – joulukuu 2025. Hankkessa tarjoamme digineuvontaa tarjotaan Outokummussa, Polvijärvellä, Liperissä ja Heinävedellä.

Lue lisää uusimmasta hankkeestamme tästä.