Välke ry

Digineuvonta

Sininen hahmo kysyy toiselta siniseltä hahmolta apua puhelimen ja tietokoneen kanssa.
Digineuvonnan valtakunnallinen symboli.

Tarvitsetko apua puhelimen, tietokoneen tai tiettyjen sovelluksen käytössä? Ehkä haluaisit kysyä jostain tietystä asiasta puhelimessasi tai tietokoneessasi, muttet kehtaa vaivata muita tai et tiedä keneltä kysyä?

Ei hätää, Välkkeen digineuvonta auttaa digin käytössä maksutta! Saat meiltä parhaiten apua, kun tulet paikalle oman laitteesi kanssa ja kerrot meille ongelmastasi. Aina ei tarvitse olla edes ongelmaa. Vastaamme mielellämme kaikkeen aiheeseen liittyvään.

Meiltä saat neuvoja ja apua esimerkiksi:

HUOM! Emme tee huoltoja laitteisiin.

Voit kysyä mieltä mitä tahansa laitteisiin tai sovellukseen liittyen. Ratkaisemme laitteiden kanssa olevat ongelmat yhdessä kanssasi. Tulemme tarjoamaan Outokummun lisäksi digitukea tulevaisuudessa myös Liperissä, Polvijärvellä ja Heinävedellä. Lue lisää DigiäNYT! -hankkeessa tästä.

Voit kysyä meiltä apua myös yhteydenottolomakkellamme.

Digineuvontaa tiistaisin Outokummussa

Järjestämme henkilökohtaista digineuvontaa ja digitukea Outokummun keskustassa. Voit kysyä mieltä mitä tahansa laitteisiin tai sovellukseen liittyen. Ratkaisemme laitteiden kanssa olevat ongelmat yhdessä kanssasi.

Tällä hetkellä digineuvontaa ja digitukea tarjotaan osoitteessa Sänkinotkonkatu 6, S-Market Outokummun vastapäätä. Apua tarjotaan tiistaisin kello 9-14. Käynti tiloihimme on rakennuksen takana.

Digineuvontaa torstaisin Liperin kirkonkylällä

Liperin kunta on aloittanut digineuvonnan tarjoamisen torstaisin klo 9-13 osoitteessa Varolantie 3. Olemme Välke ry:n DigiäNYT! -hankkeen myötä osa Liperin digineuvonnan tukijoukkoja.

Katso Liperin digineuvonnan mainos tästä.

Digineuvontaa Polvijärvellä

Piänkiäntäjät ry aloittivat digineuvonnan tarjoamisen Polvijärvellä marraskuun alussa. Digineuvontaa tarjotaan Tuliaistuvalla, osoitteessa Kuorevaarantie 2 maanantaista torstaihin klo 10-15. Digineuvontaa voi myös soittaa numeroon 050 465 6297.

Lisätietoja Piänkiäntäjistä täältä.

Digineuvontaa Heinävedellä

DigiäNYT! -hankkeen puitteissa luennoimme aktiivisesti Heinävedellä mm. huijauksista ja digitaalisesta varautumisesta. Digineuvontaa Heinävedellä tarjoaa Heinäveden kirjasto.

Digineuvonta verkossa

Tulemme hankkeen aikana tarjoamaan digineuvontaa myös verkon välityksellä. Ilmoitamme aiheesta lisää ajankohtaista -osiossamme, jota kannattaa vilkaista silloin tällöin.

Tukea digitaalisiin ongelmaan tarjoaa myös valtion ylläpitämä Kansalaisneuvonta -sivusto. Myös Digi- ja väestötietovirasto (DVV) tarjoaa lisätietoja digituesta.