Välke ry

Digineuvonta

Tarvitsetko apua puhelimen, tietokoneen tai tiettyjen sovelluksen käytössä? Ehkä haluaisit kysyä jostain tietystä asiasta puhelimessasi tai tietokoneessasi, muttet kehtaa vaivata muita tai et tiedä keneltä kysyä?

Ei hätää, Välkkeen digineuvonta auttaa digin käytössä maksutta! Saat meiltä parhaiten apua, kun tulet paikalle oman laitteesi kanssa ja kerrot meille ongelmastasi. Aina ei tarvitse olla edes ongelmaa. Vastaamme mielellämme kaikkeen aiheeseen liittyvään.

Meiltä saat neuvoja ja apua esimerkiksi:

  • Puhelimen yleiseen käyttöön
  • puhelimen ohjelmien ja sovellusten päivittämiseen, esimerkiksi käyttöjärjestelmän päivitys
  • tietokoneen yleiseen käyttöön,
  • tietokoneen päivittämiseen,
  • tabletin yleiseen käyttöön,
  • tabletin ohjelmien päivittämiseen
  • kaikkien digitaalisten laitteden käyttöön.

HUOM! Emme tee huoltoja laitteisiin.

Voit kysyä mieltä mitä tahansa laitteisiin tai sovellukseen liittyen. Ratkaisemme laitteiden kanssa olevat ongelmat yhdessä kanssasi. Tulemme tarjoamaan Outokummun lisäksi digitukea tulevaisuudessa myös Liperissä, Polvijärvellä ja Heinävedellä. Lue lisää DigiäNYT! -hankkeessa tästä.

Voit kysyä meiltä apua myös yhteydenottolomakkellamme.

Digineuvontaa tiistaisin ja torstaisin Outokummussa

Järjestämme henkilökohtaista digineuvontaa ja digitukea Outokummun keskustassa. Voit kysyä mieltä mitä tahansa laitteisiin tai sovellukseen liittyen. Ratkaisemme laitteiden kanssa olevat ongelmat yhdessä kanssasi.

Tällä hetkellä digineuvontaa ja digitukea tarjotaan osoitteessa Sänkinotkonkatu 6, S-Market Outokummun vastapäätä. Apua tarjotaan tiistaisin ja torstaisin kello 9-14. Käynti tiloihimme on rakennuksen takana.

Digineuvontaa Liperissä

Liperin kunta toteutti digineuvontaa 14.12.2023 saakka Liperin kunnantalolla. Tällä hetkellä DigiäNYT! -hankeella on suunnitteilla ottaa yhteyttä paikallisiin toimijoihin Liperin alueella. Liperiin on myös suunnitteilla digiin liittyvää ryhmätoimintaa.

Olisivatko yhdistyksenne jäsenet kiinnostuneita digineuvonnasta? Ota meihin yhteyttä!

Digineuvontaa Polvijärvellä

Piänkiäntäjät ry aloittivat digineuvonnan tarjoamisen Polvijärvellä marraskuun alussa. Digineuvontaa tarjotaan Tuliaistuvalla, osoitteessa Kuorevaarantie 2 maanantaista torstaihin klo 10-15. Digineuvontaa voi myös soittaa numeroon 050 465 6297.

Lisätietoja Piänkiäntäjistä täältä.

Digineuvontaa Heinävedellä

DigiäNYT! -hankkeen puitteissa luennoimme aktiivisesti Heinävedellä mm. huijauksista ja digitaalisesta varautumisesta. Digineuvontaa Heinävedellä tarjoaa Heinäveden kirjasto. Olemme myös suunnittelemassa erilaisia ryhmätoimintoja Heinäveden kirjaston kanssa.

Kiinnostaisiko sinua oppia tunnistamaan huijauksia Heinävedellä? Lähetä meillä viesti!

Digineuvonta verkossa

Tulemme hankkeen aikana tarjoamaan digineuvontaa myös verkon välityksellä. Ilmoitamme aiheesta lisää ajankohtaista -osiossamme, jota kannattaa vilkaista silloin tällöin.

Tukea digitaalisiin ongelmaan tarjoaa myös valtion ylläpitämä Kansalaisneuvonta -sivusto. Myös Digi- ja väestötietovirasto (DVV) tarjoaa lisätietoja digituesta.

Sininen hahmo kysyy toiselta siniseltä hahmolta apua puhelimen ja tietokoneen kanssa.
Digituen valtakunnallinen symboli.